Trainingsmateriaal

Uitgebreide voorbereiding op Certificering: Taxonic Academy biedt je toegang tot een uitgebreide kennisbank van meer dan 1000 oefenvragen die specifiek zijn samengesteld om je voor te bereiden op het Pega Certified Business Architect (PCBA) examen. Dit garandeert dat je elke hoek van de examenvragen beheerst. Naast de theoretische kennis en examenoefeningen, krijgt je volop de gelegenheid om praktische vaardigheden te ontwikkelen. Onze training bevat hands-on oefeningen, zodat je direct aan de slag kunt in je eigen werkomgeving.

Inhoudsopgave

Onze Pega Business Architect Training is zorgvuldig ontworpen om je alle kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een gecertificeerde Pega Business Architect te worden. Hier is een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste hoofdstukken en onderwerpen die in de training worden behandeld:

  • Case Management en Data Model
  • User Interface Design en Business Logic
  • Reporting en Declarative Processing
  • Beheer, Monitoring en Beveiliging

Leerpaden

Leerpad Developer & Architect:
Dit leerpad bestaat uit twee afzonderlijke trainingen. Idealiter volg je deze leergang in twee stappen:

  1. Pega Certified System Architect
  2. Pega Certified Senior System Architect

Leerpad Business Analist, Product Owner, Informatie Analist:
Dit leerpad bestaat uit één training:

  1. Pega Certified Business Architect

Aanmelden training Pega Certified Business Architect

Wil je je aanmelden voor de training Pega Certified Business Architect? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een automatische mail dat je aanmelding in behandeling wordt genomen. Na een wederzijdse bevestiging wordt de factuur verstuurd.

    Scroll naar boven